Huolellista, edullista tuholaishallintaa kiinteistöyhtiöille vuosien työkokemuksella. Vankkaa ammattitaitoa, sujuvaa ja ystävällistä palvelua.

 

-Torjuntatilaus ei viivy toimistossa vaan soitamme samantien asukkaalle,  torjunta onnistuu usein jopa samana, tai seuraavana päivänä.

Ystävällinen, täsmällinen yhteistyö ja vankka ammattitaito varmistavat edullisen ja tehokkaan tuholaishallinnan sekä säästää aikaanne ja vaivaanne.

 

Kartoitukset ja ohjeistukset

Teemme kartoituksen asukkaiden tuholaishavainnoista. Jaamme selkeät ohjeistukset asukkaille. Mikäli et tunnista hyönteistä, voit lähettää ehjät yksilöt meille esim. teipattuna paperiin tai tulitikkurasiassa. Lajimäärityksen ja esiintymislaajuuden pohjalta suunnittelemme optimaallisen torjunnan.

Kuoriaisten ja sokeritoukkien hävittämiseksi tehdään yksi huolellinen ruiskutetorjunta. Hajuton, vesiliukoinen torjunta-aine sumutetaan lähinnä lattialistojen tuntumaan ym. otollisiin pesintäpaikkoihin. Aine vaikuttaa vähintään 2 kk. Asukkaille jaetaan torjuntailmoitus/ohjeistus. 

Sovimme tilaajan kanssa torjunta-ajankohdista. Toimitamme huoneistoihin tiedotteet torjunnan aikataulusta, varoajoista ja muista huomioitavista seikoista ennen ja jälkeen torjunnan, parhaan mahdollisen tehon ja turvallisuuden takaamiseksi.

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas!

Soita ja tilaa torjunta numerosta 040-5644332